Módszer

Miben segít az NCR kezelés?

EURÓPA

szárazföldi részén
az első vizsgázott
szakember.
A módszer kifejlesztője Dean Howell (USA).

Az NCR módszeréről

Ahogyan Dean Howell  fogalmaz:
“Az NCR egy manipulációs eljárás, melynek során a test kicsomagolja, kioldja magát és az eredeti, optimális helyzetbe áll be. A kezelés során a test egyensúlyi helyzetnek alapos elemzése állapítja meg a koponya azon egzakt területeit amelyeket ki kell oldani. A kioldás révén lehetővé válik a kötőszövetekben (ideértve az agyhártyát is) levő feszültség felszabadítása valamint hogy a kötőszövetek a csontrendszert fokozatosan visszaigazítsák a test eredeti felépítése felé.”
Miért van szükség az NCR-ra?
A modern civilizált társadalom:
stresszes, mozgás hiányos, gyakran ülő munkát végző és rossz, rágás és rost hiányos táplálkozása a már születéskori arc- és koponyadeformitás szoptatás hiánya, traumák, fizikai sérülések, gyengén ill. alulfejlett arckoponya-csontozat, ezt helytelenül (pl. foghúzással) orvosló kezelések.

Ezek megjelennek a koponya és vele szorosan összefüggő test rendszerében. Ezt az elváltozást a koponya elülső részén elhelyezkedő ékcsont irányába megfelelő módon történő impulzus adásával tudjuk korrigálni. Ez a csont majdnem mindegyik koponyacsonttal érintkezik és a rendszer kulcsának tűnik, így manipulációjára a szervezet meglepően jól reagál és a változtatást lefuttatja az egész testben és idegrendszerben.

A MÓDSZERRŐL
Hívjon!

RÓLAM

A fizikai test állapotával, pozíciójával kapcsolatban levő esetek

  • Csontritkulás (osteoporosis)
  • Orrsövény ferdülés, szájlégzés, horkolás, éjszakai légzésleállás (apnoé)
  • Arc- és rágóízületi (TMJ) fájdalmak, problémák
  • Szemfájdalmak

A testtartással, esztétikai megjelenéssel összefüggő kedvezőtlen állapotok

  • Terhesség utáni testtartás problémák
  • Mellműtétek, mellplasztika, szilikon implantátum behelyezése utáni problémák
  • Általános testtartás problémák

Szeretne részt venni az életminőséget javító kezelésen?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

NCR kezelés bemutatása tanítóm, Dean Howell által

Az alábbi 25 perces videóban tanítóm, Dean Howell mutat be egy NCR kezelést. A videó vágott ugyan, de látható, hogy mi történik a kezelés során. Látható az NCR-ról fejezetben említett előkészítő munka, a tesztelés folyamata és maga a ballonos kezelés is. Mindez kényelmes ruhában, masszázságyon, fájdalommentesen.

A lenti weboldal a 12 koponyacsont és annak izompólyája (fascia) megfelelő elhelyezkedésének fontosságáról szól. Továbbvíve a pusztán fizikai működés kiegyensúlyozottságát, a lelki működés harmóniájáról ír a koponyacsontokkal és az izompólyával összefüggésben. A koponyacsontokat édes, bájos csontoknak nevezi („The Lovely Bones”) és kitér az oldalsó koponyacsontokra, a temporális csontokra (temporal bones) és azok életünkre gyakorolt hatásaira, valamint arra, hogy a fascia – amit varázslatos szövetnek („magic fabric”) is nevezünk jelentősége és nagy változtató képessége miatt – megcsavarodása milyen drámai elmozdulásokhoz vezet. Tünetekként, betegségekként fülzúgást, szorongást, zaj érzékenységet, magas vérnyomást, irritábilis bélszindrómát, krónikus fájdalmat, emésztőrendszeri rendellenességeket, bipoláris rendellenességet, és a premenstruációs szindrómát (PMS) említi. Az NCR-ral a koponyacsontok és a fascia helyzete visszaállítható és mindezek kezelhetők.

A paraszimpatikus idegrendszer a vegetatív idegrendszer egyik ága (a másik a szimpatikus idegrendszer). Ennek említése azért fontos, mert az NCR kezelések a szervezet paraszimpatikus működése közben és abba illeszkedve zajlanak. A paraszimpatikus idegrendszer szervezetünk életének mindennapos fenntartását szolgálja: egy nyugalmi állapot, ide értve az emésztést és a kiválasztást. Az NCR nem vált ki a szervezetből stresszt, mert nem fájdalommal, félelemmel, szorongással, durva beavatkozással járó kezelés. Így nem készteti a szervezetet védekező, ellenálló működésre (ez a szimpatikus idegrendszeri működés), hanem azzal együtt, harmóniában, mintegy egy ritmusban, egy fázisban hullámozva viszi azt az egyensúly felé! Ez nemcsak a kezelés kellemessége miatt, hanem annak eredménye miatt is fontos! Szimpatikus üzemmódban az eredményeket úgy kell kierőszakolni a szervezetünkből annak akarata ellenére, hiszen az azért megy át reflexszerűen szimpatikus üzemmódba, mert ellenáll, nem érzi jónak, amit vele csinálnak (pl. törik el esztétikai műtétkor az orrcsontot, hogy az egyenesen álljon). Így a szimpatikus üzemmódban elért eredmények gyakran a testünk és lelkünk egészét nézve megkérdőjelezhetően hívhatók csak eredménynek, mert nem a test és lélek egységes egészét kezelik és nem természetes módon. Az NCR paraszimpatikus módon és a test és lélek egységes egészét megközelítve kezel és gyógyít! A paraszimpatikus idegrendszerről bővebben a Wikipedián:

A hivatkozott Wikipedia-cikkben a gerincvelői folyadékról (Cerebrospinal fluid= CSF) van szó. Érdemes megfigyelni, milyen kicsi a rés amit a CSF kitölt, tehát, hogy milyen közel van maga az agy és a koponya. Emiatt, ha a koponya formája nem az anatómiai formát veszi fel – márpedig centiméterekben mérhető deformálódások is előfordulnak –, akkor a CSF nem egyenletesen, sőt, akár bizonyos részeken egyáltalán nem veszi körül az agyat, illetve nem áramlik körülötte. Emiatt a CSF sem ütésgátló hatását (egyik funkciója az agy védelme a koponyát ért ütések, rázkódások ellen), sem pedig az agy és a központi idegrendszer anyagcsere melléktermékeinek ürítési funkcióját nem tudja hiánytalanul ellátni. Továbbá, mivel az agy majdnem súlytalanságának megtartása is feladata (25 gramm súlyúvá teszi a mintegy 1400 gramm súlyú agyat Arkhimédesz törvénye miatt), az is előfordulhat, hogy ezen funkcióját sem tudja megfelelően ellátni, amennyiben az agy hozzáér a koponyához. Mindezeken túl az agy körüli és a gerincvelő felé (amit szintén a CSF vesz körül) történő ingerület átvitel is kárt szenvedhet, ami a fentiekkel együtt Alzheimer-kórhoz, autizmushoz, depresszióhoz, Down-szindrómához, diszlexiához, fejfájáshoz vagy migrénes fejfájáshoz, hiperaktivitáshoz, álmatlansághoz, Sclerosis multiplexhez, Parkinson-kórhoz és/vagy gyenge koncentrációhoz vezethet. Mindezek megszüntetésében és a helyes működés és pozíció helyreállításában nagy segítséget nyújt az NCR kezelés.

Mi érhető el az NCR teljesítményfokozó kezeléssel?

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

NCR kezelés és terápia, hogy jobban érezd magad!

Ingyenes konzultációs lehetőség

Minden új ügyfelemnek az első félórában ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítok! Ezen idő alatt egy általános állapotfelvételre van lehetőség ami alapján javaslom . hogy hány kezelés az optimális. Várom jelentkezését.

Idegrendszeri-koponyai újraigazítás kezelés a test fizikai állapotának javításáért, tökéletesítéséért

INGYENES
személyes
konzultáció
Küldjön üzenetet, vagy keressen telefonon

Kapcsolat

Telefon

Mobil : +36 20 922 7745

Előzetes időpont egyeztetés szükséges

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a személyautót.