Depresszió

Az NCR helyreállító kezeléssel enyhíteni, csökkenteni lehet a depresszió tüneteit.

EURÓPA

szárazföldi részén
az első vizsgázott
szakember.
Ncr módszer a depresszió kezelésére

A depresszióról

A depressziós személyek jellemzően magukba fordulnak (introverzió), kerülik a társaságot, és végül általában elmagányosodnak. Enyhébb esetekben a depresszió spontán gyógyul, de súlyos esetekben már szakemberre is szükség van.

A depresszió, hivatalosan súlyos depressziós zavar (major depressive disorder, MDD), amit több mint két hétig tartó, a legtöbb szituációban fennálló lehangoltság jellemez. Többnyire társul hozzá az önbizalom hiánya, lelkesedés elvesztése a betegség előtt örömöt nyújtott tevékenységekben, kevés lelkesedés és egyértelmű ok nélküli fájdalom. Míg néhányan periódusokban élik meg a tüneteket, amik között akár évek is eltelhetnek, addig másokra általában jellemzőek azok. A betegség negatívan befolyásolja a beteg személyes életét, munkáját, oktatását, alvását, étkezési szokásait és általános egészségét. 

Az NCR helyrállító kezeléssel csökkenteni  lehet az alábbi depresszió tüneteket:

  • fejfájás
  • fáradtság
  • összpontosítási zavar
  • Szemfájdalmak
A MÓDSZERRŐL
Hívjon!

RÓLAM

Ha fáradt, nehezen koncentrál, depressziós akkor az NCR helyreállító kezelés segít. Keressen elérhetőségeimen.

A kezelés menete

A kezelés 30-45 percet vesz igénybe. Az első kezelést konzultáció és az egyéni célok egyeztetése előzi meg, ezért az körülbelül 45 percet vesz igénybe. A további kezelések mintegy 30-45 percesek.

Masszázs ruhában, kezelőágyon

A kezelés a test felépítésének és működésének feltérképezésével kezdődik egy személyre szabott, feszültség kioldó NCR masszázs során masszázs ágyon ruhában. A masszázs felkészíti a testet, megkönnyítve annak kicsomagolódását a koponya kioldásakor.

Testpozíciók meghatározása

A következő lépés a test egyensúlyi helyzetének elemzése álló helyzetben különböző egyensúlyból történő kimozdításokra adott válaszreakciók összegzésével. Az elemzés speciális logikai sorrendje pontosan meghatározza a koponya azon részeit amelyeket ki kell oldani és azt is, hogy a test milyen pozícióban legkevésbé ellenálló, leginkább hajlandó kicsomagolni magát.

Ékcsontnak adott impulzus ballonnal

A páciens ezután a masszázságyra abban a speciális pozícióban fekszik vissza amit a tesztelés meghatározott. Az orrjáratban felpumpált kis gumi impulzust ad az ékcsontot borító kötőszövetnek, beindítva ezáltal a szervezet önkorrigáló és a változásokat rögzítő folyamatát. Ezzel egy blokk oldás, feszültség kioltás történik és a változás azonnal érzékelhető. A test elkezdi gúzsba kötöttségéből kicsomagolni és újrahangolni magát.

A kezelés időtartama

A kezelés 30-45 percet vesz igénybe. Az első kezelést konzultáció és az egyéni célok egyeztetése előzi meg, ezért az körülbelül 45 percet vesz igénybe. A további kezelések mintegy 30-45 percesek.

Miben segít az NCR helyreállító kezelés?

Ha fáradt, nehezen koncentrál, depressziós akkor az NCR helyreállító kezelés segít. Keressen elérhetőségeimen.
GY.I.K.

Gyakori kérdések

Nincs korhatár, minél előbb kezdjük el a kezelést, annál könnyebb változást elérni, és annál hosszabb ideig tudja a páciens a kezelés hatását élvezni.

Nagymértékű szorongás/pánikrohamok, Asztma (inhalátor használata rohamok esetére) , Drogfüggőség , Krónikus orrvérzés, Fejsérülések friss töréssel és/vagy agyvérzés, Extrém magas kezeletlen vérnyomás, Fül-,melléküreg-, vagy légúti akut fertőzés különösen lázzal és köhögéssel, Dobhártya friss felszúrása, Orr- vagy arccsonttörések három hónapon belül, friss varratok az orrjáratban, Orrpolipok, Friss orrsövény sérülések Orrspray túlzott vagy függőségszerű használata, Poszt traumatikus stressz szindróma (PTSD), Pszichiátriai és pszichotróp gyógyszerek nagy dózisban történő szedése, Koponyacsont varratain átívelő összekötő lemezek Az arcon, fejen, érzékszerveken és/vagy a gerincen végzett friss sebészeti beavatkozás, Agydaganat, Orrkagyló sérülés vagy annak módosítása (kiszámíthatatlan szerkezeti integritás), Vérzékenység

Nincs korhatár, minél előbb kezdjük el a kezelést, annál könnyebb változást elérni, és annál hosszabb ideig tudja a páciens a kezelés hatását élvezni.

Azok, akiknek állapotuk miatt szükségessé válhat a segítség, támogatás, fontos, hogy kísérővel érkezzenek, és legyen idő a kezelés utáni pihenésre. A kezelés ruhában, masszázs ágyon történik.

A kezelés előtt nem tilos az evés! Túlzott teltségérzéssel nem kényelmes a kezelésen részt venni, de éhesen sem kell érkezni. A kellemes, normális, sem nem tele, sem nem éhgyomor állapota a legmegfelelőbb. A test teljes átmozgatására és a kezelés utáni változásokra így jobban nyitottak tudunk maradni, jobban rá tudunk hangolódni. Amennyiben előtte volt étvágyunk, akkor az a kezelés után is megmarad. Kezelés után 10-15 percig érdemes leülni, megpihenni, magunkba szállni, figyelni, engedni a változásokat. Ennyi idő után általában újra, egy jobb egyensúlyban érezzük magunkat, készen állunk akár az autóvezetéssel járó koncentrációra, mi több az új kihívásokra.

Az NCR a váz-, izom-, valamint az idegrendszer és testfunkciók működését állítja helyre minden kezelhető probléma esetén. Az előkészítő NCR-masszázs egyénenként változó, egyéni szükségletekhez igazodik, de maga a kezelés a harmonikus állapot létrehozására irányul minden esetben.

Minden kezelés új eredményeket hoz jobb működést és jobb tartást. Az NCR egy kumulatív kezelés, mine több kezelés annál nagyobb eredmény. A kezelések száma az elérni kívánt céltól függ.

A kezelés ára 40.000Ft. Külföldieknek és távol élőknek négynapos kezeléssorozat javasolt, amely ára 160.000Ft.
NCR kezelés és terápia, hogy jobban érezd magad!

Ingyenes konzultációs lehetőség

Minden új ügyfelemnek az első félórában ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítok! Ezen idő alatt egy általános állapotfelvételre van lehetőség ami alapján javaslom . hogy hány kezelés az optimális. Várom jelentkezését.

Idegrendszeri-koponyai újraigazítás kezelés a test fizikai állapotának javításáért, tökéletesítéséért

INGYENES
személyes
konzultáció
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!
Küldjön üzenetet, vagy keressen telefonon

Kapcsolat

Telefon

Mobil : +36 20 922 7745

Előzetes időpont egyeztetés szükséges

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a fát.