Beszámolók

Teljesítmény fokozása

Köszönet az NCR-nak és Gábornak, hogy hosszú szünet után magamhoz képest ismét jól teljesítettem a távomat egy futóversenyen! Bár nem vagyok profi sportoló, de szeretek futni, kerékpározni, konditerembe járni. Rendszeresen sportoltam évek óta, intenzívebben csak a két gyerek születése után 40 éves korom fölött, azonban egy plasztikai műtét miatt szünetet kellett tartanom. A műtét után hónapokat töltöttem edzés nélkül, ami lehetetlenné tette a felkészülést a közeledő futóversenyekre. Nagyon kevés idő maradt a versenyig, ezért csak pár alkalommal mentem ki kocogni, hogy megnézzem egyáltalán képes vagyok-e újra kilómétereken át űzni ezt a sportot. Az NCR kezeléseknek köszönhetően a fizikai állapotom sokat javult, ami azt eredményezte, hogy a gyerekkorban kialakult gerincferdülés ellenére sem fájdult meg a derekam, a csípőm és a térdem egy 7 km-es táv után! A fájdalomnak jele sem volt, örömmel tudok újra felszabadultan mozogni.

K. Laura

Arc építés, hatékonyabb edzés

Rendszeresen sportolok, egészségtudatos életmódot folytatok. Figyelek a testemre és ezért tisztában voltam az apróbb problémákkal. Például az orrom elég ferde. Hihetetlen, de már az első kezeléssorozat után egyenesebb lett. Az első kezeléssorozat folyamán fáradtabb voltam, ugyanakkor kevesebbet és mélyebben aludtam. A kezelések befejezése után kb. egy héttel az energiaszintem a kezelés előtti szintet meghaladta. Az egyensúlyérzékem sokat javult, jobban éreztem a testem középpontját. Gábor nagyon jó diagnoszta, pár perc alatt megállapította a testemen található aszimmetrikus eltéréseket, mely megállapítások megegyeztek a csontkovács által korábban kezelt problémákkal. Mivel az egyik csípőm picit lejjebb van, mint a másik – ezért az egyik lábam rövidebb –, ha sokat futok, megfájdul a csípőm. A csontkovács kezelése 1–2 napig tartó eredményt adott, Gábor kezelése teljesen elmulasztotta a csípőmben már régóta meglévő ill. vissza-vissza térő fájdalmat. Nem állítom, hogy a két lábam egyforma hosszú lett, de határozottan javult a helyzet. A második kezeléssorozat sokkal látványosabb hatást ért el. A kezelés után azonnal sokkal tisztább lett a fejem, javult a hangulatom. Az arcom csontjai még napokig keresték új helyüket, de ez nagyon kellemes érzés volt. Ahogy csökken a testem aszimmetriája, úgy érzem magam, mintha nőttem volna. Változott a járásom, jobban érzem az izmaimat mozgás közben. Súlyzós edzésekre járok és a fehérjedús táplálkozás ellenére hónapok óta alig nőttek az izmaim, az edzések után könnyen „bedurrantak”. Csak a kezeléseknek tudható be – mivel semmi máson nem változtattam –, hogy az elmúlt két hónapban látványosabb lett a változás, és súlyban is jelentkezett. Kirobbanó formában érzem magam, és alig várom az újabb kezelést, mert van még mit alakítani a testemen.

S. Kata

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

Derékfájás

Deréktáji fájdalmak miatt próbáltam ki az NCR-t. Már az első kezelés után tapasztaltam, hogy könnyebben megy a mozgás, a derekam kevésbé fájt. Olyan érzésem volt, mintha a lábaim jobban vittek volna előre, egyenesebben jártam. Mintha az agyam, a gondolataim is tisztábbak lettek volna a kezelések elteltével. Négy egymást követő napon vettem részt a kezeléseken, nagyon érdekes volt, hogy minden nap reggelén a testem szinte vágyta az újabb kezelést. Már alig várom a következő kezeléssorozatot!

V. László

Porckorongsérv

67 éves nyugdíjas teniszedző, 16-szoros magyar bajnok vagyok. 12 éves korom óta teniszezem, a fájdalmaim 20 éves koromban kezdődtek a keresztcsontomban. Sajnos az akkori sportorvos-tudomány a fájdalomcsillapítást részesítette előnyben, így a problémáim csak súlyosbodtak. Mire műtétre került volna a sor, a porckorong sérveim magas száma miatt már nem voltam műthető. Maradt az állandó fájdalom, szenvedés, nyilallás a lábszáram külső felén, a nyakamban, a gerincemben. Sima terepen is megbotlottam, mert a lábam nem engedelmeskedett. Mivel néhány évvel ezelőtt már járni sem tudtam, először csípő-, majd térdprotézis beültetésére is sor került. A nyakfájdalmaimra és a gerincfájdalmaimra semmilyen megoldás nem született, azt mondták, így kell leélnem az életemet! Közben folyamatosan kerestem az alternatív gyógymódokat, melyek vagy egyáltalán nem, vagy ideig-óráig segítettek. Jártam mágneses biorezonanciára, szálbehúzásos akupunktúrára, kiropraktőrhöz (ez volt a leghatékonyabb a sorban!), manuálterápiára, gyógytornára, gyógyfürdőbe, stb… Temérdek pénzt elköltöttem, mindent betartottam, de megoldást semmi sem hozott. A műtétek után azt tapasztaltam, hogy a csípő és térdfájdalmaim csökkentek, de a nyak és gerincproblémák továbbra sem javultak. 10 lépés után azt éreztem, mintha a lábaim rosszul lennének „beakasztva”, mintha a derekamból indulnának – meg kellett állnom, le kellett ülnöm. Ekkor ajánlották nekem az NCR kezelést. Rendkívül hatékony volt számomra, 4 kezelés elegendő volt ahhoz, hogy azt érezzem, a gerincem „könnyű”, rugalmas, és nem fáj. Ma már nem érzem azt, amit 46 évig, hogy egy elefántcsorda ül a hátamon. Hihetetlen számomra is, de nagyszerűen tudok járni, sőt, már teniszezem is az unokáimmal. Az egyikük a minap felkiáltott: „Nagyi, te tudsz futni!” Én pedig észre sem vettem! Hát igen, a jót könnyű megszokni…

Sz. Judith

Jobb testtartás

Visszajelzéseim egy hónappal az első NCR sorozatom után: Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy egy hónappal ezelőtt Budapesten találkozhattam Gáborral, akitől megkaptam az első 4 napos NCR kezeléssorozatomat. Kezdetben azért vettem fel vele a kapcsolatot, mert jobb testtartást szerettem volna elérni és helyrehozni a lordosist a hátamon. Gábor nagyon tehetséges, jó érzéke van a testtartásbeli problémák és az esetleges asszimmetria diagnosztizálásához. A kezelés simán ment, pár napba tellett míg az igazi változások észrevehetők lettek (legalábbis számomra). Lenyűgöző volt észlelni, hogy a testfelépítésem pozitívan változott. Mindezen túl az alábbiakat vettem észre az elmúlt hónapban: – a koponyám csontjai simábbak lettek, a koponyám tetején a kiálló gerinc eltűnt – összességében szimmetrikusabb lett a felépítésem (arc és test) – jobb lett az egyensúlyom – a szememben lebegő részecskék száma drámaian csökkent – elmentem szemvizsgálatra ahol nagy boldogságomra kiderült, hogy a rövidlátásom mindkét szememen fél dioptriával csökkent – ami a dolgok személyiség oldalát érinti, kedvesebb lettem, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és sokkal kevésbé ideges. A pozitivitás és az optimizmus érzése látszik rajtam és hatja át lényem. – a kezelés utáni egy hónapot szinte teljes egészében a természetesség magasságában töltöttem Mindez csak egyetlenegy sorozat után! Az NCR egyértelműen megváltoztatta az egész lényem! Várom a második sorozatot. Gábort nagyon ajánlom, ő egy nagyon jól képzett NCR terapeuta, aki a testet holisztikus módon látja. Teljesen megbízom benne.

Gaston D. (Svédország)

Több időskori tünet javulása

Tisztelt Hadházy Gábor! Ezúton szeretném megköszönni Önnek, hogy részese lehettem egy NCR kezelés sorozatnak, melynek jótékony hatásait a mindennapokban élvezhetem. E négy kezelés jelentős javulást hozott a mozgásomban, tartásomban, fizikai teljesítőképességemben. Sőt, egy sor fizikai tünet már nem rontja a komfortérzetemet! Pl.: megszűnt a szemgödri fájdalmam, nincs éjszakai vádligörcs, nem dagad a bokám, a fülzúgásom is megszűnt, végigalszom az éjszakát s kipihenten ébredek reggelente. A jó közérzetem következményeként “falom” a napi feladataimat, mindez kihat a kedélyállapotomra is. Elégedettséggel tölt el, hogy tisztábban, pontosabban átlátva szervezem teendőimet. S “hab a tortán”, hogy az időjárási frontok sem zavarnak. Összességében úgy érzem, mintha visszarepítettek volna a 40-es éveimhez! Régen éreztem magam ilyen jól, melyben nagy szerepet játszik a szervezetem regenerálódási képességének a javulása, vagy inkább újra működésbe lépése. Örülök, hogy megtettem ezt a lépést önmagamért, mert ez azt bizonyítja számomra, hogy felesleges eltűrni a sok zavaró “apróságot”, melyeket eddig a koromra (63éves vagyok) fogtam. Hálásan köszönöm a precízen és finom alázattal végzett munkáját!

E-né Györgyi

Lelki egészség, térdfájdalom

André vagyok, 29 éves férfi Ausztriából. Az NCR kipróbálásának oka az a 15 éves időszak volt, amikor fizikai állapotom (és következésképpen lelki állapotom is) úgy tűnt, hogy csak egy irányt ismer: lefelé. 14 éves koromig boldog fiatal fiú voltam, aki egy csomó sportot csinált, és nagyszerű életem volt. De a dolgok fokozatosan rosszabbra kezdtek fordulni. Krónikus torokfájásom lett, és ennek következtében nem tudtam többet sportolni. Ha megpróbáltam még egy kicsit is gyakorolni, a torkom állapota azonnal rosszabbodott. Továbbá krónikus fájdalom jelentkezett a jobb térdemben, ami csak akkor múlt el, amikor feküdtem. Az idő múlásával különösen az arcomat, de az egész testem is egyre kevésbé vonzónak láttam (O lábak, keskeny arc, fül és szem különböző magasságban, stb.). Mindezek miatt sokat szenvedtem… a krónikus fájdalmak… elveszett vonzerő… látva a barátaimat/társaimat, akik edzésekre jártak, a lányok által imádott vonzó testekkel rendelkeztek… Minderre ráadásként jött egy olyan társadalmi szorongás, amitől folyamatosan azt éreztem, hogy megfigyelnek, megítélnek és megszégyenítenek amikor nyilvános helyre mentem. Ami ezután jött az társadalmi elszigeteltség, depresszió és végül, de nem utolsó sorban betegségek… 2015-ben elmentem az Egyesült Királyságba egy fogszabályozással foglalkozó orvoshoz, aki nagy érdeklődéssel vizsgálja, hogy a craniofacialis (koponya és arc) fejlődés hogyan kapcsolódik a test egészének egészségéhez és szerkezetéhez. Craniofaciális disztrófiával (az általa megfogalmazott kifejezéssel) és mély koponya aszimmetriával diagnosztizált, amire az NCR kezelést javasolta. Így találkoztam Gáborral. Egyike az első dolgoknak, amit Gàborról megtudtam, az, hogy nagyon komolyan veszi a hivatását – nagy igyekezettel válaszolt minden egyes kezeléssel kapcsolatos kérdésemre, és mindent megtett, hogy kényelmesen és nyugodtan érezzem magam az egész folyamat során: a előkészítés/masszázs, a ballon felpumpálása és végül a proprioceptív tesztelés. Megdöbbentő volt, hogy az a kis ballon milyen erőt tud a koponyacsontjaimra kifejteni. Hogy őszinte legyek, az első kezelés után nem éreztem igazán nagy különbséget, de amikor másnap reggel felébredtem, észrevettem, hogy a bal szemem (ami alacsonyabban volt, mint a jobb szemem, és mindig olyan “álmos/fáradt” kinézete volt) feljebb emelkedett! Az első jele annak, hogy a dolgok elkezdtek változni! De itt jön az, ami igazán felvillanyozott: amikor a 2. napon kimentem Gábor kezeléséről, hirtelen megmagyarázhatatlan nyugalmat és kipihentséget éreztem. Kint voltam a nyilvánosságon és mégis… az oly sok éve gyötrő aggodalom és érzés, hogy megítélnek, megfigyelnek és belémkötnek szinte teljesen eltűnt! Nem tudom leírni, hogy mennyire megnyugtató volt ez az érzés… Továbbá: amikor visszatértem a szállodámhoz, és valami mókás cuccot néztem a youtube-on, régóta nem tapasztalt módon tudtam végre valódi őszinte nevetnésben kitörni és csak boldog lenni! Nem is emlékszem az utolsó alkalomra, amikor olyan igazán boldog voltam, mint ebben a pillanatban. Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen más területeken látok javulást az elkövetkező hetekben, hónapokban vagy akár években … ahogy a testem az NCR segítségével kicsomagolja magát.

André K. (Ausztria)

Parkinson kór

Parkinsonnal diagnosztizált anyukám 1 hónapja volt NCR terápián, azóta nagyon jól van. Sőt egyre jobban van napról napra!! A problémája: nagyfokú kézmerevség, erőtlenlenség, gyengeség, depresszió, időnként zavartság és nem emlékezett az 1-2 nappal ezelőtt történt eseményekre. Nem ismertem a terápiát, ezért kezdetben nem is hittem benne. A terápia 4 napig tartott. Az első nap nagyon nehezen tudtuk hárman is feltenni a kezelő ágyra. A 2. nap már önállóan fel tudott feküdni. A 3. nap ahogy odafelé tartottunk terápiára anyukám a kocsiban megszólalt: “lányom 20 évvel ezelőtt itt voltál nyelvvizsgázni!!” Na erre én sem emlékeztem csak ezután, bevallom őszintén. Ha lehet így fogalmazni anyukámmal csoda történt. A bágyadt, üres tekintettel néző, eseményekre nem emlékező, fáradt, lassan önmagát nehezen ellátó néniből egy szellemileg, fizikailag aktív néni lett. Pörög ezerrel (néha még túlságosan is!!), szellemileg friss (81 éves lévén mint egy 50 éves!!), mos, főz, takarít, és olyan régi történeteket mesél nap mint nap, amit már én is rég elfeledtem!! Mindenkinek csak ajánlani tudom, én tapasztalatból beszélek ez az NCR terápia tényleg működik, sőt idegrendszeri eredetű panaszokra most nem is tudnék jobbat ajánlani!!! Anyukámon nagyon sokat segített, mintha nem is ugyanaz az ember lenne!! Ha ezt a változast nem látom el sem hinném, hogy ilyen van!! Ha kellene újra elvinném anyukámat vagy bármely más kedves hozzátartozómat. EZER Köszönet érte!!!

Dr. T. Teréz reumatológus

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

Energiaszint növekedés

Idáig 5 sorozaton voltam Gábornál. Ezalatt az következő fizikai/mentális változások történtek. Már az első kezelés után is nyilvánvaló javulást figyeltem meg az arcom aszimmetriáját illetően. Azelőtt a bal szemem jelentősen lejjebb volt, mint a jobb, és az emberek gyakran furcsán/viccesen néztek rám emiatt. Most a szemeim majdnem egy magasságban vannak, az arcom egészségesebben és normálisabban néz ki. Már nem bámulnak meg, ami jó hatással van a magabiztosságomra amikor emberek közé megyek. Az emberek között megélt stressz és szorongás szintje az eddigi legalacsonyabbra esett. Az embertársaimmal való mindennapi együttműködés sokkal könnyebbé és nyugodtabbá vált. Érzem, hogy több energiám van és jobban összhangban vagyok az élet ritmusával: kevesebb harc, kevesebb küzdelem, több boldogság és öröm. Szóval a szorongás és krónikus egészségügyi problémák hosszú rögös útja után végül visszakaptam a pozitív kilátásomat az életemhez! Köszönet az NCR-nak!

André K. (Ausztria)

Parkinson kór

Karácsony előtt voltunk Gábornál a 73 éves édesanyámmal, mert a nem is olyan rég diagnosztizált Parkinson kór sajnos egyre több korlátot állított elénk. Az interneten olvastunk az NCR kezelés hatékonyságáról. Édesanya napok óta nem aludt, ha igen az is borzalmas rémalom volt. 🙁 Szegényke már alig állt a kis lábán, jártányi ereje sem volt. Végtelenül hálásak vagyunk Gábornak az eredményekért. 4 alkalom, 4 egymást követő nap volt a kezelés. Első alkalommal nagyon fáradt és végtelenül feszült volt szegény Édesanya (200 km-t utaztunk), ami persze eléggé megnehezítette a dolgot, de a kezelésnek hála a következő napokban sokkal nyugodtabb, sokkal erősebb lett, jobb lett a tartása, a mozgása, a memóriája!!! Miután vége lett a kezelésnek, Gábor megkérdezte Édesanyát, hogy érzi magát, a válasz: “Újjászülettem! Köszönöm!” Nagyon hálásak vagyunk, mindenkinek ajánlom.

S. Anikó (Erdély-Románia)

Fejfájás, rossz alvás

Sokat kutattam az NCR utan míg megtaláltam az olyan előnyeit, mint pl. nyugodtság, nincs több fejfájás meg ilyesmi. Vágytam ezekre az előnyökre és azt kerestem hol tudok elmenni kezelésre. Szerencsém volt, mert Budapesten élek, ami történetesen az egyetlen európai város ahol van NCR amit Gábor csinál. Azonnal foglaltam időpontot és találkoztam Gáborral, aki egy kedves, udvarias srác. Nagyon izgatottan vártam az első NCR kezelésemet! Végül amikor a ballont felpumpálás után Gábor kivette az orromból, azonnali megkönnyebbülést éreztem. A négyes sorozat óta nem tudom mi az a fejfájás, sokkal nyugodtabbnak érzem magam, lényegesen jobban kapok levegőt és mélyen alszom. Ezeknek a változásoknak egy részét már az első sorozat után is érzékeltem, most csináljuk a következő négyes sorozatot, mert többnyire mindig remekül érzem magam, rákaptam az ízére és mert nincs fejfájás. Nagyon ajánlom mindenkinek, tényleg megéri a befektetést.

Anis C. (Italy)

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

NCR kezelés és terápia, hogy jobban érezd magad!

Ingyenes konzultációs lehetőség

Minden új ügyfelemnek az első félórában ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítok! Ezen idő alatt egy általános állapotfelvételre van lehetőség ami alapján javaslom a kezelést . Minden új ügyfelemnek az első félórában ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítok! Ezen idő alatt egy általános

Idegrendszeri-koponyai újraigazítás kezelés a test fizikai állapotának javításáért, tökéletesítéséért

INGYENES
személyes
konzultáció

Mi érhető el az NCR teljesítményfokozó kezeléssel?

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

Miben segít az NCR kezelés?

Küldjön üzenetet, vagy keressen telefonon

Kapcsolat

Telefon

Mobil : +36 20 922 7745

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.