Bemutatkozás

EURÓPA

szárazföldi részén
az első vizsgázott
szakember.
A módszer kifejlesztője Dean Howell (USA).

Személyes motivációim

Első diplomámat 1996-ban a Külkereskedelmi Főiskolán Budapesten, majd MBA diplomámat 1998-ban a University of Humberside egyetemen Angliában szereztem. Mindig is érdekeltek és az életem részét képezték az alkotó-, jobbá tevő feladatok, melyek közül a legcsodálatosabb, legnagyobb kihívást jelentő magán az emberen végzett alkotói munka. Vonzott a szép, kiegyensúlyozott, jól működő emberi fizikum, ide értve annak szorosan összefüggő testi, szellemi és érzelmi megnyilvánulását. Saját fizikumom fejlesztése során mintegy az összes Magyarországon fellelhető releváns módszert kipróbáltam.

Mindegyik hasznos volt, de a várt áttörést annak érdekében, hogy a testtartásom és annak működése megfelelő állapotba kerüljön, vagyis, hogy alkalmas legyen annak megerősítésére, egyik módszer sem hozta meg. Csodáltam azokat, akiknek szépen áll a válluk, a medencéjük, formásak az izmaik, szimmetrikus mind a fizikumuk, mind pedig az arcuk, jó a mozgásuk és jókedélyűek. Én is erre vágytam, próbáltam rájönni mit kellene tenni ahhoz, hogy én is hasonlóan jó állapotba kerüljek. Az NCR módszere hozta meg a várt áttörést!

Szeretne részt venni az életminőséget javító kezelésen?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

A Találkozás

2013-ban kerültem kapcsolatba az NCR-ral és a módszer kifejlesztőjével, Dean Howell-el. Hosszas, a módszerrel és az általam elérni kívánt céllal kapcsolatos egyeztetések után 2015 tavaszán találkoztunk Londonban, a Mike Mew vezette The London School of Facial Orthotropics (SFO)-ban.

A fogszabályozással és az arc felépítésével foglalkozó SFO-ban alkalmam volt konzultálni magával Mike Mew-val is aki addig senkitől nem hallott információval látott el az arc fejlődési problémáival, a helytelen fogszabályozással és foghúzásokkal valamint azok testfunkciókra, fej- és testtartásra, gerincoszlopra valamint mindezeken keresztül az idegrendszerre gyakorolt hatásaival kapcsolatosan. Megdöbbentően összecsengtek a dolgok!

Mindezen túl találkoztam Ian Headley-vel, aki szintén egykori Dean Howell páciensként kezdte, de addigra már ő volt az első európai praktizáló NCR-terapeuta.

Az első kezelés alkalmával olyan átütő sikert éltem meg, – évek óta nyomás és tompa fájdalom alatt levő szemeim azonnal megkönnyebbültek és az egész testem mintha egy új dimenzióba hangolódott volna – hogy elhatároztam, elsajátítom a módszert és kitartok a kezelések mellett.

Mi érhető el az NCR teljesítményfokozó kezeléssel?

Kontinentális Európa első NCR-terapeutája

Kitartásomnak, elkötelezettségemnek, a módszerhez való érzékemnek, valamint további hét kezeléssorozatnak – amelyeket Dean Howell-el és Ian Headley-vel Londonban végeztünk el – köszönhetően 2015 végén abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy lehetőséget kaptam Dean Howelltől a módszer elsajátítására. Éltem a lehetőséggel és 2016 januárjában Los Angelesbe utaztam, ahol a tanfolyam végén mind elméletből, mind pedig gyakorlatból sikeres vizsgát tettem.

Így nagyszerű barátom és addigra már kollégám, Ian Headley után Európában második, Európa szárazföldi részén, kontinentális Európában pedig az első praktizáló NCR-terapeuta lettem.

Okleveleim

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

Miben segít az NCR kezelés?

NCR kezelés és terápia, hogy jobban érezd magad!​

Ingyenes konzultációs lehetőség

Minden új ügyfelemnek az első félórában ingyenes konzultációs lehetőséget biztosítok! Ezen idő alatt egy általános állapotfelvételre van lehetőség ami alapján javaslom . hogy hány kezelés az optimális. Várom jelentkezését.

Idegrendszeri-koponyai újraigazítás kezelés a test fizikai állapotának javításáért, tökéletesítéséért.

INGYENES
személyes
konzultáció
Rólam mondták

Vélemények a kezelésről

Kontinentális Európa első NCR-terapeutája Kitartásomnak, elkötelezettségemnek, a módszerhez való érzékemnek, köszönhetően 2015 végén abban a megtiszteltetésben lehetett részem, hogy lehetőséget kaptam Dean Howelltől a módszer elsajátítására. Éltem a lehetőséggel és 2016 januárjában Los Angelesbe utaztam, ahol a tanfolyam végén mind elméletből, mind pedig gyakorlatból sikeres vizsgát tettem.

TOVÁBB

H. Julianna

A négyes sorozat óta nem tudom mi az a fejfájás, sokkal nyugodtabbnak érzem magam, Nagyon ajánlom mindenkinek, tényleg megéri a befektetést.

Kis Lajos

Parkinsonnal diagnosztizált anyukám 1 hónapja volt NCR terápián, azóta nagyon jól van. Sőt egyre jobban van napról napra!!

Markovics Alexa

Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen más területeken látok javulást az elkövetkező hetekben, hónapokban vagy akár években … ahogy a testem az NCR segítségével kicsomagolja magát.

Tárnok Béla

Örülök, hogy megtettem ezt a lépést önmagamért,. Bizonyítja számomra, hogy felesleges eltűrni a sok zavaró “apróságot”.. Kköszönöm a precízen és finom alázattal végzett munkáját!

Küldjön üzenetet, vagy keressen telefonon

Kapcsolat

Telefon

Mobil : +36 20 922 7745

Előzetes időpont egyeztetés szükséges

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a zászlót.