Árak

FaceMax
100.000 Ft

Beállítása és használata egyénre szabott. Elkészítéséhez a felső fogsorról készített lenyomatra van szükség. 

 

1 Kezelés
40.000 Ft

Az NCR kezelés oldja a testben lévő feszültségeket, blokkokat, ezáltal egy anatómiailag sokkal jobb, hatékonyabb állapotot eredményez

4 kezelés
160.000 Ft

Ez az NCR kezeléssorozat azoknak a  külföldieknek és távol élőknek javasolt, akik csak pár napig tudnak itt tartózkodni nálunk

Energetizáló masszázs
12.000 Ft

A kínai masszázs több mit ezer éves múltra tekint vissza. Maga a masszázs ruhában, szárazon történik. Kiváló stresszoldó, nyugtató kezelés.

Kismama masszázs
45 perc 8.000Ft

és minden ezen felül megkezdett 15 perc 2000 Ft. Stresszoldás, hát és derékfájdalmak, megszüntetése, terhesség alatt és utána is.

A kezelés menete

A kezelés mintegy 30 percet vesz igénybe. Az első kezelést konzultáció és az egyéni célok egyeztetése előzi meg.

Masszázs ruhában, kezelőágyon

A kezelés a test felépítésének és működésének feltérképezésével kezdődik egy személyre szabott, feszültség kioldó NCR masszázs során masszázs ágyon ruhában. A masszázs felkészíti a testet, megkönnyítve annak kicsomagolódását a koponya kioldásakor.

Testpozíciók meghatározása

A következő lépés a test egyensúlyi helyzetének elemzése álló helyzetben különböző egyensúlyból történő kimozdításokra adott válaszreakciók összegzésével. Az elemzés speciális logikai sorrendje pontosan meghatározza a koponya azon részeit amelyeket ki kell oldani és azt is, hogy a test milyen pozícióban legkevésbé ellenálló, leginkább hajlandó kicsomagolni magát.

Ékcsontnak adott impulzus ballonnal

A páciens ezután a masszázságyra abban a speciális pozícióban fekszik vissza amit a tesztelés meghatározott. Az orrjáratban felpumpált kis gumi impulzust ad az ékcsontot borító kötőszövetnek, beindítva ezáltal a szervezet önkorrigáló és a változásokat rögzítő folyamatát. Ezzel egy blokk oldás, feszültség kioltás történik és a változás azonnal érzékelhető. A test elkezdi gúzsba kötöttségéből kicsomagolni és újrahangolni magát.

A kezelés időtartama

A kezelés mintegy 30 percet vesz igénybe. Az első kezelést konzultáció és az egyéni célok egyeztetése előzi meg. Kezelés után a javulás általában azonnal érezhető, egy jobb, harmonikusabb egyensúly áll be. 10-15 percig érdemes leülni, megpihenni, magunkba szállni, figyelni, engedni a változásokat.

Szeretne részt venni díjmentes konzultáción?
Keressen elérhetőségeimen, telefonon vagy emailben!

Küldjön üzenetet, vagy keressen telefonon

Kapcsolat

Telefon

Mobil : +36 20 922 7745

    Kérem, bizonyítsa, hogy nem robot. Válassza ki a szívet.